Sjösättning av båtar med vinterplats på

Kullö i KBK:s regi

I år kommer Patric endast att erbjuda draghjälp till Ängökranen med traktor vid två tillfällen. Det blir lördag den 23 april och lördag den 14 maj med reservdag påföljande söndag. Vi träffas klockan 9:00 vid klubbstugan. Kostnaden blir 400 kr per båt plus kranföraravgift 250 kr för medlem och 350 kr för icke medlem. KBK bokar in kranförare. För att anmäla er skickar ni e-post till ojernold@hotmail.com. Ange sjösättning som ämne. I meddelandet skriver ni namn, telefonnummer samt om ni vill sjösätta den 23:e april eller 14:e maj. Om jag inte har återkopplat på e-posten inom två arbetsdagar skicka ett sms till 076-144 40 67 så kontakta jag er.

Viktig information till fritidsbåtägare och besökare i Kalmar södra skärgård!

Långtids-EL

Vid behov av långtidsel på uppläggningsplats kontakta

Peter Nilsson, 072-051 22 22.

Information från kommunen

Meddelande från kommunen december 2021:

Om du vill behålla din båtplats efter 31 december 2021, behöver du snarast förnya avtalet och betala för din befintliga båtplats.

Detta gör du enklast via e-tjänsten ’Bokning av båtplats’ som du hittar på vår webbplats: kalmar.se/batplats. Du som redan betalat din plats, sagt upp din plats eller inte vill behålla din plats efter 2021-12-31 kan bortse från informationen. Kontakta oss om du har frågor Telefon: 0480-45 00 00 E-post: kommun@kalmar.se

Ny vädersajt!

På  http://www.vader.info kan man enkelt jämföra 3 olika

källors väderprognoser.

Tipsa om bra båtsajter på internet!

Har du bra tips om båtlivet, kontakta thomas@ftj.se