Sjösättning av båtar med vinterplats på

Kullö i KBK:s regi

I år kommer Patric endast att erbjuda draghjälp från Ängökranen med traktor vid två tillfällen. Det blir lördag 17 september och lördag den 8 oktober med reservdag påföljande söndag. Vi träffas klockan 9:00 vid klubbstugan. Kostnaden blir 400 kr per båt plus kranföraravgift 250 kr för medlem och 350 kr för icke medlem. KBK bokar in kranförare. För att anmäla er skickar ni e-post till ojernold@hotmail.com.

Ange torrsättning som ämne. I meddelandet skriver ni namn, telefonnummer samt om ni vill torrsätta den 17 september eller lördag den 8 oktober Om jag inte har återkopplat på e-posten inom två arbetsdagar skicka ett sms till 076-144 40 67 så kontakta jag er.

/Mvh Olof Jernold, Kalmar Båtklubb

Viktig information till fritidsbåtägare och besökare i Kalmar södra skärgård!

Långtids-EL

Vid behov av långtidsel på uppläggningsplats kontakta

Peter Nilsson, 072-051 22 22.

Information från kommunen

Meddelande från kommunen december 2021:

Om du vill behålla din båtplats efter 31 december 2021, behöver du snarast förnya avtalet och betala för din befintliga båtplats.

Detta gör du enklast via e-tjänsten ’Bokning av båtplats’ som du hittar på vår webbplats: kalmar.se/batplats. Du som redan betalat din plats, sagt upp din plats eller inte vill behålla din plats efter 2021-12-31 kan bortse från informationen. Kontakta oss om du har frågor Telefon: 0480-45 00 00 E-post: kommun@kalmar.se

Ny vädersajt!

På  http://www.vader.info kan man enkelt jämföra 3 olika

källors väderprognoser.

Tipsa om bra båtsajter på internet!

Har du bra tips om båtlivet, kontakta thomas@ftj.se

Kalmar Båtklubb

"För ett roligare båtliv"